Cel mai bun sunet pentru Toyota ta

DESCOPERĂ COMBO-UL TOYOTA + JBL

Multe dintre modelele noastre încorporează, în funcție de finisaj, sistemul de sunet premium JBL. Toyota împreună cu JBL îți oferă garanția că vei ajunge acolo unde îți dorești. Pornește la drum și mergi oriunde te duce muzica. Descoperă modelele ce au acest sistem de sunet încorporat, în continuarea articolului.

Ți-ar plăcea să simți cum muzica te înconjoară în călătoriile tale? Să simți vibrația în timp ce ești la volan? Ei bine, cu Toyota și sistemul său de sunet premium JBL este posibil. O combinație câștigătoare care cucerește drumurile din 1996. Fiecare difuzor este plasat și reglat la locul potrivit al mașinii, astfel încât rezultatul să fie optim și vibrant.

Sistemul de sunet Toyota JLB duce experiența de ascultare la un alt nivel, îmbunătățind calitatea sunetului, făcându-l mai clar, mai larg și mai dinamic.

Încă nu ești convins de avantajele difuzoarelor JBL? Atunci, îți putem spune că acesta este unul dintre principalii furnizori de sunet pentru evenimentele muzicale majore din întreaga lume și oferă performanțe fără precedent, datorită materialelor și tehnologiei de înaltă calitate folosite. 

Modele Toyota cu sistem de sunet JBL

Difuzoarele premium JBL sunt prezente în cel mai urban și compact model al nostru: Toyota AYGO, în finisajul x-CITE. Cine a spus că prin oraș nu te poți bucura de cea mai bună muzică și de un sunet de calitate înaltă?!

Desigur, sistemul de sunet JBL se regăsește și în noul Yaris Electric Hybrid, mașina anului 2021, mai ales în finisajul Exclusive POP-OUT. Eficiență, sisteme inteligente de siguranță, tehnologie și nu în ultimul rând, sunet. Această mașină le are pe toate!

Dar, nu ne oprim aici! Cea mai bine vândută mașină din istorie, Toyota Corolla, încorporează, de asemenea, sunetul JBL în finisajul Exclusive Plus GR Sport, alături de principalul membru al familiei sale – Touring Sports.

Noul SUV compact Toyota, Yaris Cross, nu a putut fi lăsat în urmă. Dincolo de design, eficiență electrică hibridă sau tehnologie, încorporează cel mai bun sunet. Vărul său apropiat, Toyota C-HR, cel mai inovator hibrid electric, are de asemenea sistemul premium JBL, în finisajul C-Lassy.

Regăsim sistemul de sunet JBL și la modelele mai mari. În RAV4 vă puteți bucura de cel mai bun sunet în finisajul Luxury Premium. La rândul lor, Toyota Highlander și Land Cruiser au difuzoarele JBL prezente în finisajele lor Luxury.

Nu ne crezi? Atunci te provocăm să încerci unul dintre modelele menționate mai sus, ce conțin sunetul premium de la JBL. Pune-ți muzica preferată și spune-ne cum se simte!
Programează un test drive în showroom-ul Toyota Piatra Neamț · Tokyo Motors sau completează formularul de mai jos și te contactăm noi!

Doresc să fiu contactat

Completează formularul de mai jos. Vei fi contactat de un consilier TOYOTA în scurt timp.


OPTIONAL

Pentru a primi informari suplimentare cu privire la cele mai recente oferte si nu numai, poti solicita ca Toyota sa utilizeze datele tale personale in scopul desfasurarii activitatilor selectate de tine mai jos in legatura cu marca TOYOTA:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Alte articole