5 beneficii ale mașinilor hybrid non plug-in

Atunci când vorbim despre mașini eficiente, cu un consum minim, ne gândim la Toyota Hybrid. Dar, cum luăm decizia, atunci când trebuie să alegem dintre un hybrid plug-in și un hybrid non plug-in? 

Ambele variante oferă multe avantaje, dar, dacă ai nevoie de o mașină atât pentru oraș, cât și pentru călătorii mai lungi, cu autonomie și care utilizează cea mai convenabilă energie de până acum, atunci nu mai este loc de îndoială: alegerea potrivită este un hybrid non plug-in.

De ce este mult mai avantajoasă tehnologia hybrid non plug-in, în momentul de față? Există multe motive și toate au legătură cu îmbunătățirea experienței din viața de zi cu zi a utilizatorului.

1. Este mai eficient

Se pot parcurge distanțe mult mai mari, fără a realimenta sau a reîncărca mașina. Așadar nu depinzi de stațiile special destinate acestor acțiuni. Tehnologia hibridă a mașinii decide ce motor intră în joc și momentul în care acesta o face. Astfel, eficiența este sporită și iar tu profiți la maximum de fiecare kilometru parcurs. În traducere: consum mai mic, emisii mai mici, autonomie mai mare.

2. Autonomie mai mare

Fără a fi nevoie de reîncărcarea bateriei, salvezi mai mult timp și energie. Un plug-in necesită oprirea la punctele de reîncărcare, care pot fi puse aleatoriu prin oraș. Astfel, ar trebui să îți planifici călătoria în funcție de punctele de reîncărcare plasate pe hartă. Datorită tehnologiei hybrid, acest lucru nu mai este necesar!

Sistemul oferă întotdeauna cel mai bun raport între performanță și consum. Poate funcționa în modul complet electric, atunci când condițiile de încărcare a bateriei permit asta. 

3. Este mai ieftin

Combinația de electricitate și benzină este cea mai eficientă soluție. Energia electrică necesară pentru a completa motorul termic, este obținută datorită sistemului de regenerare a energiei în timpul mersului, astfel încât, singurul combustibil care trebuie realimentat, este benzina, dar într-o cantitate mult mai mică, comparativ cu un vehicul cu motor termic.

4. Este mai puțin sensibil la temperatura exterioară

Trebuie să luăm în considerare că temperatura influențează foarte mult autonomia unei baterii, precum și viteza de încărcare și descărcare a acesteia. Longevitatea bateriei unei mașini plug-in depinde foarte mult de capacitatea sistemului de răcire; acesta trebuie să opereze mereu la temperatura camerei, întotdeauna sub 60 de grade.

5. Este mai ușor și mai spațios

În cazul hibridelor non plug-in, bateriile sunt mai mici și nu includ elemente care reduc din spațiu și confort. 

Având în vedere avantajele menționate, tehnologia Full Hybrid non plug-in de la Toyota, aduce:

  • economii mari – combinația motoarelor sale reduce consumul cu până la 30%;
  • o contribuție importantă la mediu;
  • fiabilitate mare;
  • o experiență mai bună din punct de vedere al condusului, fiind mașini intuitive și silențioase.

Toyota reprezintă un pionier atunci când vine vorba de aducerea tehnologiei hibride pe piață. Din 1997, când roțile Toyota Prius au atins pentru prima dată asfaltul și până acum, Toyota a vândut peste 14 milioane de mașini hibride, în prezent având cea mai completă gamă hibridă de pe piață. 

Toyota Piatra Neamț • Tokyo Motors este partenerul tău de mobilitate, unde aducem cele mai noi și accesibile modele. Aici poți veni să simți diferența între un hybrid plug-in și unul non plug-in. 

Completează formularul pentru a intra în contact cu noi și pentru a-ți oferi mai multe detalii despre tehnologia Hybrid!

Doresc să fiu contactat

Completează formularul de mai jos. Vei fi contactat de un consilier TOYOTA în scurt timp.


OPTIONAL

Pentru a primi informari suplimentare cu privire la cele mai recente oferte si nu numai, poti solicita ca Toyota sa utilizeze datele tale personale in scopul desfasurarii activitatilor selectate de tine mai jos in legatura cu marca TOYOTA:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Alte articole