Alege mașina potrivită pentru familia ta

Ai o familie numeroasă? Cauți cea mai bună mașină? În acest articol, îți prezentăm avantajele mașinilor cu 5 locuri, cât și a celor cu 7, astfel încât să faci alegerea potrivită stilului tău de viață. Fără alte mențiuni, îți vom arăta mașinile care s-ar potrivi cel mai bine familiei tale.

Atunci când ai copii, prioritățile se schimbă: trebuie să iei în considerare spațiul, dar și designul, sistemele de securitate, dar și puterea mașinii. Cele mai importante lucruri de luat în calcul, atunci când alegi o mașină de familie, sunt:

 • Numărul de locuri – chiar dacă sunteți o familie numeroasă, asta nu înseamnă că trebuie să puneți confortul pe locul doi;
 • Spațiul și capacitatea de stocare – două lucruri esențiale, atunci când călătorești cu întreaga familie;
 • Sistemele de siguranță –  sistemul Toyota Safety Sense este încorporat în toate modelele hibride electrice;
 • Posibilitățile de configurare ale scaunelor – pentru a le adapta la nevoile de zi cu zi;
 • Eficiența – un punct cheie, deoarece permite economisirea combustibilului, fără a diminua puterea. Hibrizii noștri electrici combină eficiența motorului electric cu cea a motorului termic, pentru a obține cele mai bune rezultate.

Toyota deține o gamă variată de mașini potrivite familiilor, printre care se află următoarele modele:

1. RAV4 Electric Hybrid

Noul RAV4 Electric Hybrid este alegerea perfectă pentru familii. Un SUV electric hibrid de înaltă performanță, cu o putere de până la 222 CP. RAV4 Electric Hybrid combină un stil robust și o capacitate mare, de 4×4, cu un consum de combustibil de neegalat în segmentul său: 5,7 litri/100 km.

Poate găzdui până la cinci pasageri în interior. Dispune de un portbagaj spațios, cu o capacitate de 580 litri ce se poate extinde până la 1.690 litri.

 

2. Highlander Electric Hybrid

Noul Toyota Highlander Electric Hybrid este un SUV mare, cu emisii mici. Acest model se remarcă prin postura sa puternică și dimensiunile de aproape 5 metri lungime. Dispune de șapte locuri, ceea ce îl face un vehicul ideal pentru familie.

Portbagajul său este un exemplu excelent al versatilității acestui model: 

 • 268 litri, cu cele 7 locuri ocupate;
 • 579 litri, cu cinci locuri ocupate;
 • mai mult de 1.909 litri, cu cele două rânduri din spate rabatate.

Este, de asemenea, un vehicul puternic datorită motorului său hibrid cu încărcare automată de 248 CP, tracțiunii integrale și eficienței ridicate, cu un consum mediu de 7l/100km.

3. Land Cruiser

Dacă tu și familia ta sunteți fani Indiana Jones, atunci aveți nevoie de o mașină off-road. Toyota Land Cruiser dispune de un portbagaj cu capacitatea de 120 de litri, ce se poate extinde până la 480 litri. În plus, are un motor de 204 CP, fiind cel mai puternic Land Cruiser din istorie.

O mașină spațioasă, ce integrează cele mai bune sisteme de siguranță de la Toyota Safety Sense:

 • Cruise control adaptiv;
 • Asistent fază lungă;
 • Recunoașterea semnelor de circulație;
 • Sistem de siguranță pre-coliziune cu detectarea pietonilor și a bicicliștilor;
 • Avertizare de părăsire a benzii.

4. Corolla Touring Sports Electric Hybrid 

Noua gamă Corolla se adaptează foarte ușor cerințelor unei familii. Dacă ai nevoie de o mașină spațioasă, Corolla Touring Sports Electric Hybrid este cea potrivită.

Portbagajul său de 598 litri (în funcție de motor) permite transportarea aproape oricărui obiect, iar, dacă nu este suficient, cele 3 scaune din spate se pot rabata, aducând capacitatea portbagajului la 1.052 litri (în funcție de motor). De asemenea, are o tavă reglabilă în două poziții cu un compartiment inferior.

În același timp, Toyota Corolla Touring Sports Hybrid este un vehicul compact, are două motoare electrice hibride puternice – 125 CP și 180 CP – un echipament complet și un design îndrăzneț, ce conține și elemente sportive. Ultimul, dar nu cel din urmă element, îl reprezintă roțile sale din aluminiu, de 18 inch.

5. Proace City Verso 

Disponibil cu o gamă largă de sisteme de propulsie eficiente, cu două lungimi de ampatament de până la 4,9 m și configurații de scaune care permit transportul a până la 7 adulți, PROACE CITY VERSO satisface nevoile tale de spațiu. 

Un sistem inteligent de depozitare face posibil ca nicio nevoie sa nu-ți fie neglijată. Portbagajul dispune de 322 de litri, cu cele șapte locuri ocupate, 850 de litri, cu cinci locuri ocupate și până la 1.672 de litri, cu cele două rânduri de scaune din spate, rabatate.

PROACE CITY VERSO reprezintă un autoturism versatil și sigur, dotat cu cea mai inovatoare tehnologie în sistemele de securitate. 

Știm că alegerea mașinii potrivite pentru familia ta este una dificilă, așa că la Toyota Piatra Neamț · Tokyo Motors, vă punem la dispoziție sisteme de finanțare flexibile, pentru a veni în sprijinul tău!

Doresc să fiu contactat

Completează formularul de mai jos. Vei fi contactat de un consilier TOYOTA în scurt timp.


OPTIONAL

Pentru a primi informari suplimentare cu privire la cele mai recente oferte si nu numai, poti solicita ca Toyota sa utilizeze datele tale personale in scopul desfasurarii activitatilor selectate de tine mai jos in legatura cu marca TOYOTA:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Alte articole