Castiga cursa Rabla
cu tehnologia Toyota!

Avantaj maxim cu 2 extra ecobonusuri*

3.000 RON

Extra bonus pentru orice
model Toyota Hybrid

1.500 RON

Extra bonus pentru emisii
CO2 reduse sub 105g/km

7.500 RON

Prima de casare

DESCOPERA MODELELE TOYOTA SI ALEGE-L PE CEL POTRIVIT

Aygo

Incepand de la:
9,254 €

Yaris

Incepand de la:
12,729 €

Yaris
Full Hybrid

Incepand de la:
15,977 €

Corolla Hatchback

Incepand de la:
17,051 €

Corolla Hatchback
Full Hybrid

Incepand de la:
19,933 €

Corolla Sedan

Incepand de la:
16,703 €

Corolla Sedan
Full Hybrid

Incepand de la:
20,634 €

Corolla TS
Full Hybrid

Incepand de la:
20,913 €

Toyota C-HR
Full Hybrid

Incepand de la:
23,061 €

Camry
Full Hybrid

Incepand de la:
30,115 €

Prius
Full Hybrid

Incepand de la:
27,061 €

RAV4
Full Hybrid

Incepand de la:
31,877 €

Highlander
Full Hybrid

Incepand de la:
45,884 €

Proace City

Incepand de la:
15,388 €

Proace City Verso

Incepand de la:
19,427 €

Doresc să fiu contactat

Completează formularul de mai jos. Vei fi contactat de un consilier TOYOTA în scurt timp.

OPTIONAL

Pentru a primi informari suplimentare cu privire la cele mai recente oferte si nu numai, poti solicita ca Toyota sa utilizeze datele tale personale in scopul desfasurarii activitatilor selectate de tine mai jos in legatura cu marca TOYOTA:

Masinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.
*Prezentarea pentru vanzarea vehiculelor prin programul Rabla are caracter informativ. Aceasta devine o oferta valabila doar de la momentul la care inscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, in perioada valabilitatii campaniei, sub rezerva reinitierii, in anul 2021, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla”), a indeplinirii de catre client a tuturor conditiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2021 si a acceptarii retailerilor autorizati Toyota Romania ca producatori validati in program. Sub conditia indeplinirii cerintelor de mai sus, oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil si presupune aplicarea discountului recomandat, a primei de casare si a ecobonusului / ecobonusurilor calculate in Euro (1 Euro = 4.82 Lei) si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Avantajul maxim se poate obtine in cazul alegerii unei versiuni Hybrid care se califica pentru ambele ecobonusuri, insa nu in cazul alegerii unei versiuni Plug-in Hybrid. Mai multe detalii despre oferta pe www.toyota.ro si la dealerii autorizati Toyota.
** Oferta pentru vanzarea vehiculelor prin PSIPAN, derulat de Administratia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru mediu, in limita stocului disponibil, pentru Prius Plug-in Hybrid. Pretul este obtinut prin aplicarea discountului recomandat, a ecotichetului disponibil prin programul Rabla Plus in vigoare si a primei de casare disponibile prin programul Rabla, acestea din urma fiind aplicabile sub rezerva si numai in cazul reinitierii, in anul 2021, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla”). Oferta este valabila sub conditia indeplinirii de catre client a tuturor cerintelor impuse de Ghidul PSIPAN 2021 si sub rezerva acceptarii retailerilor autorizati Toyota Romania ca producatori validati in program . Oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil, ecotichetul Rabla Plus si prima de casare Rabla fiind calculate in Euro (1 Euro = 4.82 Lei), si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Mai multe detalii despre oferta pe www.toyota.ro si la dealerii autorizati Toyota.